امکان نگهداری انواع غذاها با استفاده از کیسه فریزر زیپی فراهم میکند و از بودجه غذایی حداکثر استفاده را میبرد.
با ضایعات کمتر و توانایی نگه داشتن طیف وسیع تری از غذاها برای پخت و پز، کیسه های ذخیره سازی واقعاً یک افزودنی عالی برای هر آشپزخانه ای هستند.
سارا کرک کانل به معنای واقعی کلمه کتاب پخت و پز کیسه فریزر را نوشت.
بهعنوان نویسنده کتابهای آشپزی با کیسه فریزر غذای دنبالهدار ساده و آشپزی با کیسه فریزر دستورهای آماده ماجراجویی، او به طور گستردهای با ابداع روش آشپزی راحت شناخته میشود.
من میخواستم بتوانم مایلهای طولانی را پیادهروی کنم و در تاریکی دیگها را تمیز نکنم، یا سوخت را هدر ندهم.
میخواستم بتوانم غذاهایی را که دوست دارم بخورم و خراب نباشم.
امروزه بسیاری از کولهپشتیها به سادگی این تکنیک را دوست دارند.
از آنجایی که آب داغ کیسه های فریزر را آب نمی کند، کوهنوردان می توانند غذای خود را در یک ظرف بدون ظروف کثیف ذخیره و طبخ کنند.
کرک کانل شخصاً نگران ایمنی پخت و پز در کیسه فریزر نیست.
حتی وقتی دائماً کولهپشتی میکردم، فقط یک وعده غذایی در روز از کیف میخوردم، مثلاً ۲ تا ۳ آخر هفته در ماه یا یک سفر پنج روزه به اینجا و آنجا.
مردم تقریباً روزانه از پلاستیک می نوشند و می خورند، بدون اینکه متوجه شوند، مانند آسترهای پلاستیکی در فنجان های قهوه یکبار مصرف و بسیاری از غذاها و نوشیدنی های کنسرو شده.
با این حال، او همچنین معتقد است که تعیین سطح راحتی خود با این تکنیک به هر فردی بستگی دارد.
کتابهای او دستورالعملهای جایگزینی را برای کسانی که آشپزی در قابلمه را ترجیح میدهند ارائه میکند.
آنها همچنین توصیه می کنند آب را تا دمای 180 درجه فارنهایت تا حدودی کمتر از حد جوش برای پخت در کیسه فریزر گرم کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.