پیر زنی که در تمام عمرش چای محمود عطری می خورد

جذب فلاوانول از طریق خوردن چای محمود عطری تنها زمانی افزایش می‌یابد که پلی فنول‌های چای به‌عنوان مکمل GTE در کپسول‌ها تجویز می‌شد، که منجر به افزایش کوچک اما قابل توجهی در TAC پلاسما در مقایسه با افزایش زمانی که BT یا GT تجویز می‌شد.

در یک مطالعه مداخله حاد، کایل و همکاران. (2007) نشان داد که مصرف BT با افزایش قابل توجهی در TAC پلاسما و غلظت کل فنل ها، کاتچین ها و فلاونول های کورستین و کامپفرول در 80 دقیقه پس از مصرف همراه بود.

در یک مطالعه مداخله مزمن که توسط Van het Hof و همکاران انجام شد. (1997)، افراد سالم روزانه 6 فنجان GT، BT یا آب به مدت 4 هفته مصرف کردند.

افزایش کوچک اما قابل توجهی در TAC پلاسما پس از 4 هفته با GT مشاهده شد اما با BT مشاهده نشد. کاتچین کل پس از مصرف حاد و مزمن BT افزایش یافت، بدون هیچ تاثیری بر TAC پلاسما و سطوح 8-هیدروکسی-2′-دئوکسی گوانوزین و 8-ایزوپروستان ادراری.

tea

مداخله با GTE به مدت 3 هفته باعث افزایش TAC پلاسما در گروهی از افراد سیگاری و غیرسیگاری شد، با دفع بالاتر کاتچین های ادراری در 2 ساعت مشاهده شد.

تا آنجا که مطالعات مداخله ای که نشانگرهای اکسیداسیون لیپید را ارزیابی می کنند، در نظر گرفته می شوند، تصویر حتی پیچیده تر از اثرات آن بر TAC است.

در مطالعه اخیر انجام شده توسط Bertipaglia de Santana و همکاران. (2008)، از 100 فرد دیس لیپیدمیک خواسته شد که روزانه 50 گرم سویا، 3 گرم GT، یا 50 گرم سویا و 3 گرم GT مصرف کنند، در حالی که گروه کنترل یک رژیم غذایی هیپوکلسترولمیک مصرف کردند.

تمام گروه هایی که از سویا یا GT یا هر دو استفاده کردند افزایش TAC پلاسما را نشان دادند، اما هیچ تفاوت آماری معنی داری در سطوح پلاسمایی هیدروپراکسیدهای لیپیدی پس از 45 روز مصرف مکمل مشاهده نشد

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.