در حقیقت قیسی آفتابی ممکن است سلامت چشم را تقویت کند: زردآلو دارای ترکیبات متعددی است که برای سلامت چشم ضروری هستند، از جمله ویتامین های A و E.
ویتامین A در پیشگیری از شب کوری، اختلالی که به دلیل کمبود رنگدانه های روشن در چشم شما ایجاد می شود، نقش حیاتی ایفا می کند.
در حالی که ویتامین E یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است که مستقیماً وارد چشم شما می شود تا از آسیب.
در همین حال، بتا کاروتن – که قیسی آفتابی را به رنگ زرد نارنجی میدهد – به عنوان پیشساز ویتامین A عمل میکند، به این معنی که بدن شما میتواند آن را به این ویتامین تبدیل کند.
از دیگر کاروتنوئیدهای مهم قیسی آفتابی می توان به لوتئین و زآگزانتین اشاره کرد. آنها که در لنزها و شبکیه چشم شما یافت می شوند، از استرس اکسیداتیو محافظت می کنند.
قیسی آفتابی منبع عالی بتاکاروتن، لوتئین، زآگزانتین و ویتامین های C و E است. این مواد مغذی از چشم شما در برابر آسیب محافظت می کنند.
ممکن است سلامت پوست را تقویت کند: خوردن قیسی آفتابی ممکن است برای پوست شما مفید باشد.
علل اصلی چین و چروک و آسیب پوست عوامل محیطی مانند نور خورشید، آلودگی و دود سیگار هستند.
علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد که ارتباط مستقیمی بین قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV)، آفتاب سوختگی و خطر ابتلا به ملانوم، یک نوع مرگبار سرطان پوست وجود دارد.
قابل ذکر است، شما می توانید با برخی از این آسیب های پوستی از طریق یک رژیم غذایی سالم سرشار از آنتی اکسیدان هایی که قیسی آفتابی تامین می کند، مبارزه کنید.
ویتامین های C و E که هر دو در این میوه یافت می شوند، ممکن است به پوست شما کمک کنند. به ویژه، ویتامین C با خنثی کردن رادیکال های آزاد در برابر آسیب اشعه ماوراء بنفش و آلاینده های محیطی محافظت می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.