سیب سالم ترین میوه از نظر سازمان غذا و دارو

سازمان غذا و دارو توصیه می کند قبل از تهیه یا خوردن، همه محصولات را به طور کامل (از جمله ارگانیک) زیر آب جاری بشویید. محصولات سفت مانند سیب خشک خانگی را می توان با یک برس محصولات تمیز تمیز کرد.
آنها شستن محصولات با صابون، مواد شوینده یا حتی محصولات تجاری را توصیه نمی کنند. این شستشوها به جای از بین بردن آفت کش ها برای از بین بردن باکتری ها در نظر گرفته شده اند و مطالعات نشان داده اند که آب به همان اندازه موثر است، اگر نگوییم بیشتر از تولید شستشو برای از بین بردن باکتری ها.
جوش شیرین در از بین بردن باکتری ها و شکستن باقیمانده آفت کش ها موثر است تا راحت تر شسته شوند، اما این روش به چند مرحله اضافی نیاز دارد.
سیب را در محلول جوش شیرین حاوی 1 قاشق چایخوری جوش شیرین و 2 فنجان آب به مدت 10 تا 15 دقیقه خیس کنید، سپس خوب بشویید.
برای صرفه جویی در زمان، یک دسته بزرگ میوه سیب خشک شده را خیس کنید، خوب بشویید، و سپس قبل از نگهداری در یخچال، هر کدام را با یک حوله کاملا خشک کنید (زیرا رطوبت اضافی باقی مانده می تواند باعث کپک زدن یا فساد شود)

برای طولانی‌تر شدن طراوت، در یخچال در کشوی کریسپر نگهداری کنید. آنها معمولاً برای حداقل 1-2 ماه تازه می مانند، اگر نه بیشتر.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

سیب یک میوه اقلیم است، به این معنی که پس از برداشت به دلیل انتشار گازی به نام اتیلن به رسیدن آن ادامه می دهد. دمای سرد تولید اتیلن را کند می کند.

با این حال، سیب‌ها وقتی در یخچال قرار می‌گیرند همچنان مقداری اتیلن منتشر می‌کنند و می‌توانند رسیدن سایر محصولات ذخیره‌شده در نزدیکی را تسریع کنند. سیب ها را جدا از سایر محصولات در کشوی خود نگهداری کنید تا از این اتفاق جلوگیری شود.
در صورتی که در دمای اتاق نگهداری شود، آنزیم ها و گاز اتیلن موجود در سیب خشک شکری زود رسیدن را افزایش می دهند. آنها حدود 1-2 هفته روی پیشخوان شما دوام خواهند داشت، اما بافت آن می تواند در این مدت تغییر کند.
خدمت
حداقل ده ها نوع سیب در سوپرمارکت های ایالات متحده یافت می شود، اما تا 100 نوع آن موجود است. مزارع محلی و بازارهای کشاورزان را برای انواع ارث غیرعادی تر بررسی کنید.

برخی از آنها برای پخت و پز و پخت و پز و برخی دیگر به صورت خام برای میان وعده استفاده می شوند. آنها از شیرین تا ترش متغیر هستند و ممکن است یک لقمه دلچسب یا یک لقمه ترد خفیف ایجاد کنند.

سیب‌های ترش و ملایم شیرین با گوشت سفت و ترد که در دماهای بالا لطیف نمی‌شوند برای پخت بهتر هستند:

طعم های شاداب و شیرین اغلب برای غذا انتخاب می شوند: گالا، قرمز و طلایی دلیشز، فوجی، مک اینتاش. اگر تارت را به شیرینی ترجیح می دهید، مطمئناً می توان سیب خشک شده ۱۴۰۱ های پخت را نیز خورد!

  • منابع:
    1. Apples The Nutrition Source

  • تبلیغات: 
    1. رشد آویشن در آسفالت های کویر جن!
    2. مرگ دسته جمعی ماهی قزل آلا در دریا به خاطر پخش نفت
    3. قیمت جهانی کشمش تیزابی
    4. قیمت عمده دیوارپوش اپوکسی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.