جوش شیرین در از بین بردن باکتری ها و شکستن باقیمانده آفت کش ها موثر است تا راحت تر شسته شوند، اما این روش به چند مرحله اضافی نیاز دارد.
برای طولانیتر شدن طراوت، در یخچال در کشوی کریسپر نگهداری کنید. آنها معمولاً برای حداقل 1-2 ماه تازه می مانند، اگر نه بیشتر.
سیب یک میوه اقلیم است، به این معنی که پس از برداشت به دلیل انتشار گازی به نام اتیلن به رسیدن آن ادامه می دهد. دمای سرد تولید اتیلن را کند می کند.
با این حال، سیبها وقتی در یخچال قرار میگیرند همچنان مقداری اتیلن منتشر میکنند و میتوانند رسیدن سایر محصولات ذخیرهشده در نزدیکی را تسریع کنند. سیب ها را جدا از سایر محصولات در کشوی خود نگهداری کنید تا از این اتفاق جلوگیری شود.
در صورتی که در دمای اتاق نگهداری شود، آنزیم ها و گاز اتیلن موجود در سیب خشک شکری زود رسیدن را افزایش می دهند. آنها حدود 1-2 هفته روی پیشخوان شما دوام خواهند داشت، اما بافت آن می تواند در این مدت تغییر کند.
خدمت
حداقل ده ها نوع سیب در سوپرمارکت های ایالات متحده یافت می شود، اما تا 100 نوع آن موجود است. مزارع محلی و بازارهای کشاورزان را برای انواع ارث غیرعادی تر بررسی کنید.
برخی از آنها برای پخت و پز و پخت و پز و برخی دیگر به صورت خام برای میان وعده استفاده می شوند. آنها از شیرین تا ترش متغیر هستند و ممکن است یک لقمه دلچسب یا یک لقمه ترد خفیف ایجاد کنند.
سیبهای ترش و ملایم شیرین با گوشت سفت و ترد که در دماهای بالا لطیف نمیشوند برای پخت بهتر هستند:
طعم های شاداب و شیرین اغلب برای غذا انتخاب می شوند: گالا، قرمز و طلایی دلیشز، فوجی، مک اینتاش. اگر تارت را به شیرینی ترجیح می دهید، مطمئناً می توان سیب خشک شده ۱۴۰۱ های پخت را نیز خورد!
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.