سیب خشک پر خاصیت ترین میوه

این میوه پر خاصیت  سیب خشک خانگی حاوی انواع مختلفی از ترکیبات با ویژگی های ارتقاء دهنده سلامتی است، اما آنهایی که به کلاس پلی فنل فیتوکمیکال ها تعلق دارند، غالب هستند و به ویژه برای اعطای کیفیت آنتی اکسیدانی به میوه شناخته شده اند.
ترکیب پلی فنل در بخش های مختلف برخی ارقام رایج سیب خشک شکری و مقادیر آنتی اکسیدانی در جدول 1 خلاصه شده است. پلی فنل ها با هزاران ترکیب عضو، یکی از متنوع ترین گروه های ترکیبات را نشان می دهند.
پلی فنل های پایه از نظر ساختاری از فنل هایی تشکیل شده اند که به ستون فقرات کربن (C1-C6 تا C3-C6 و C6-C3-C6) یا نیتروژن متصل هستند.
برخی دیگر از ساختارهای شیمیایی پلی فنل به عنوان غیر معمول نامیده می شوند زیرا در ساختار خود پیچیدگی نشان می دهند و بنابراین برای انتساب به یک کلاس پیچیده هستند.
در سیب، زیرگروه های پلی فنل – فلاوانول ها، اسیدهای هیدروکسی سینامیک، فلاونول ها، دی هیدروکالکن ها و آنتوسیانین ها قابل توجه هستند.
این ساختارهای شیمیایی در بسیاری از مطالعات با فعالیت های زیستی چندوجهی میوه سیب خشک شده مرتبط بوده است. مونومرهای فلاوانول (به عنوان مثال، کاتچین و اپی کاتچین) و الیگومرها – پروآنتوسیانیدین ها (مانند پروسیانیدین های A و B) – پلی فنول های فلاونوئیدی با موتیف ساختاری C6-C3-C6 هستند و دارای حلقه های C3 هتروسیکلیک (حلقه ای حاوی O-Hydroxylet) هستند.
می توان گفت در سیب خشک شده ۱۴۰۱ کامل، غلظت کل فلاوانول از 24 تا 105 میلی گرم در 100 گرم متغیر بود که عمدتاً شامل 1.3 میلی گرم در 100 گرم کاتچین، 7.5-8.7 میلی گرم در 100 گرم اپی کاتچین، 11-14.6 میلی گرم در 100 گرم پروسیانیدین دایمر، و 84.8 میلی گرم در 100 گرم پلیمرهای پروآنتوسیانیدین.
  • منابع:
    1. “An apple a day keeps the doctor away”: The potentials of apple bioactive constituents for chronic disease prevention
  • تبلیغات: 
    1. قیمت عمده دیوارپوش اپوکسی
    2. رشد آویشن در آسفالت های کویر جن!
    3. مرگ دسته جمعی ماهی قزل آلا در دریا به خاطر پخش نفت
    4. قیمت جهانی کشمش تیزابی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.