سرکه ساخته شده از آب و اسید استیک

سرکه از آب و اسید استیک ساخته شده است. همه انواع  سرکه خرما ترش به عنوان مایعی حاوی مخمرها و قندهای طبیعی مانند آب میوه غیر پاستوریزه شروع می شوند.
مایع از طریق فرآیند تخمیر می رود که در آن مخمر قند را مصرف می کند و اتانول (الکل) تولید می کند.
طعم ترش و تند سرکه از طریق تخمیر دوم که الکل را به اسید استیک تبدیل می کند، عمیق تر می شود. مشخصات طعم هر نوع سرکه بر اساس نوع آب یا مایعی که استفاده می شود تعیین می شود.
آیا تا به حال به تفاوت سرکه سیب انگبین و سرکه سفید فکر کرده اید؟ ما لیستی از انواع سرکه و مشخصات طعم آنها تهیه کرده ایم تا به شما در انتخاب بهترین سرکه برای کار کمک کنیم.

سرکه سفید رایج ترین نوع سرکه است و به احتمال زیاد در حال حاضر در آشپزخانه شما وجود دارد. طعم تند و بوی قوی ارائه می دهد و آن را به یکی از متمایزترین انواع سرکه در این لیست تبدیل می کند. این به این دلیل است که سرکه سفید از غلات تقطیر می شود که منجر به یک محصول ترد و شفاف می شود.

سرکه سفید و  سرکه سیب کاشان عطر و طعم قوی دارد، بنابراین بهتر است از آن در دوزهای کوچک برای افزودن طعم اسیدی به دستور العمل ها استفاده شود.

این ماده نگهدارنده رایج است و می توان از آن برای ترشی غذا استفاده کرد. سرکه مقطر همچنین می تواند در کاربردهای پخت برای ایجاد خمیر (برآمدگی) کیک ها و کیک ها استفاده شود.

سرکه سفید و سرکه سیب پروبیوتیک یک پاک کننده موثر برای سطوح و ظروف است و می توان از آن در قهوه ساز خود برای از بین بردن رسوب استفاده کرد.

  • منابع:
    1. Types of Vinegar
  • تبلیغات: 
    1. نمایندگی فروش اینترنتی تیغ و ژیلت هاوار
    2. مردمانی که با کمترین زمان ممکن به زندگی مرفه رسیدند
    3. ساخت اولین سیم برق با استفاده از زیره
    4. تاثیر آثار شاد زیستن بر روح و روان

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.