سرکه سفید رایج ترین نوع سرکه است و به احتمال زیاد در حال حاضر در آشپزخانه شما وجود دارد. طعم تند و بوی قوی ارائه می دهد و آن را به یکی از متمایزترین انواع سرکه در این لیست تبدیل می کند. این به این دلیل است که سرکه سفید از غلات تقطیر می شود که منجر به یک محصول ترد و شفاف می شود.
سرکه سفید و سرکه سیب کاشان عطر و طعم قوی دارد، بنابراین بهتر است از آن در دوزهای کوچک برای افزودن طعم اسیدی به دستور العمل ها استفاده شود.
این ماده نگهدارنده رایج است و می توان از آن برای ترشی غذا استفاده کرد. سرکه مقطر همچنین می تواند در کاربردهای پخت برای ایجاد خمیر (برآمدگی) کیک ها و کیک ها استفاده شود.
سرکه سفید و سرکه سیب پروبیوتیک یک پاک کننده موثر برای سطوح و ظروف است و می توان از آن در قهوه ساز خود برای از بین بردن رسوب استفاده کرد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.