لیمو عمانی جهرم از مناطق نیمه گرمسیری استرالیا می آید. این گونه به دلیل پوست ضخیم و سختی که دارد به لیمو خشن نیز می گویند.
در حالی که کنسانتره آن برای آب میوه کم است، گوشت لیمو بوته طعم قوی تری دارد که می تواند افزودنی خوبی برای غذاهای مختلف باشد.
سیترون که از هند و هیمالیا سرچشمه می گیرد، نوع اصلی دست بودا و برخی دیگر از انواع لیمو مانند کرسیک، سیترون یونانی و سیترون یمنی است.
این رقم یک لیموی بزرگ در نظر گرفته می شود زیرا وزن آن می تواند به 8-10 پوند برسد.
Dorshapo یک رقم لیمو برزیلی است که در سال 1914 توسعه یافت. کلمه “dorshapo” در واقع از نام سه کاشف گیاهی که این رقم را توسعه دادند: Dorsett، Shamel و Popenoe گرفته شده است. طعم دورشاپو نسبت به انواع دیگر لیموها کمتر اسیدی است.
اورکا گونه ای شیرین از لیمو است که در تمام طول سال از درختی بدون خار تولید می شود. این یکی از لیموهای آمریکایی است که اکنون به طور گسترده در سایر قاره ها پخش شده است.
در سال 1858، رقم اولیه لیمو یورکا در لس آنجلس، کالیفرنیا کشت شد. بعدها در سال 1877 باغبانی به نام توماس گاری نیز این گونه را تکثیر کرد.
فمینلو یکی از قدیمی ترین ارقام لیمو در ایتالیا است که متعلق به نوع متوسط لیمو است.
این رقم عمدتاً در این کشور رشد می کند و تقریباً سه چهارم تولید لیمو ایتالیا را در سال تشکیل می دهد. فمینلو پوست ضخیم و طعم اسیدی تری دارد.
این رقم برای رشد کمتر مورد استقبال قرار می گیرد زیرا روی درختی متولد می شود که خارهای بزرگی دارد. با وجود این، تفاله های فینو سیترون آب میوه با کیفیت خوبی تولید می کنند. فینو به نوع لیموی کوچک که حالت اسیدی بالایی دارد طبقه بندی می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.