فواید میوه خشک فروت لند برای بدن امروزه برای همه شناخته شده است، این اصطلاح شامل میوه ها و انواع توت ها می شود:
کشمش (در اصل انگور) سطح هموگلوبین خون را افزایش می دهد، کار قلب را عادی می کند و در هضم غذا تأثیر خوبی دارد. همچنین منبع پتاسیم، کلسیم و ادرارآور عالی است.
زردآلو خشک (در اصل زردآلو) به تقویت بینایی و بهبود عملکرد قلب کمک می کند. منبع فسفر، پتاسیم و کلسیم است.
سیب برای بیماری های کلیوی و تیروئید مفید است.
آلو بیشتر شبیه یک ملین است و برای ناراحتی های معده و روده توصیه می شود.
گلابی کمبود ویتامین در بدن را جبران می کند و با سایر میوه های خشک موجود در کمپوت به خوبی هماهنگ می شود.
گیلاس سرشار از ویتامین C است و بیشتر خواص مفید خود را حتی در صورت خشک شدن نیز حفظ می کند.
زغال اخته برای بیماری های دستگاه روده بسیار عالی است و تأثیر خوبی بر بینایی دارد، خستگی چشم را از بین می برد.
موز از طریق محتوای بالای اندورفین به مبارزه با خستگی کمک می کند.
انجیر به حفظ فعالیت ذهنی در سطح بالا کمک می کند و بدن را با ویتامین هایی غنی می کند که به مبارزه با عفونت ها کمک می کند.
خرما به طور کامل خستگی را از بین می برد، فشار خون را کاهش می دهد و به عنوان یک آرام بخش عمل می کند.
آناناس اضافه وزن را می سوزاند و با بیماری های روده ای مبارزه می کند.
خربزه در کمپوت های ویتامینی با سایر میوه ها به خوبی ترکیب می شود.
این فهرست به این غذاها محدود نمی شود، زیرا انواع مختلفی از میوه ها وجود دارد که در بسیاری از کشورها و فرهنگ ها می توان آنها را خشک کرد.
محصولات تا زمانی که رطوبت آن در 20 درصد حفظ شود خشک می شوند. این ارزش ایده آل با خشک کردن در آفتاب، در کوره و یا با استفاده از ماشین آلات صنعتی به دست می آید.
فایده میوه های خشک این است که ویتامین ها از آن خارج نمی شوند، حفظ می شوند. در طول فرآیند خشک کردن، تعداد آنها افزایش می یابد (به استثنای ویتامین C).
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.