چدن همچنان یکی از ارزانترین ظروف آشپزی موجود در بازار قابلمه چدن مارک سرانزو است، یک ماهیتابه چدنی 10 اینچی کاملاً جدید فقط 25 دلار است (و احتمالاً 5 دلار در یک فروشگاه ساده).
در سوی دیگر طیف، یک تابه فولادی ضد زنگ با کف سنگین با کیفیت به همان اندازه، بیش از 100 دلار برای شما هزینه خواهد داشت.
و از آنجایی که چدن برای همیشه ماندگار است، خرید آن یک بار است. در شماره 5 توضیح خواهم داد.
آنها (تقریباً) نابود نشدنی هستند: اجازه دهید برای شما یک تصویر بکشم تا منظورم را روشن کنم. چند سال پیش، من با یک ماهیتابه چدنی مواجه شدم که حداقل یک دهه از آن خارج شده بود.
این چیز آنقدر خورده شده بود که تقریباً قابل تعمیر نبود، من واقعاً مطمئن نیستم که چه چیزی مرا برای بازسازی این چیز الهام گرفت.
یک خراش فلزی برای جدا کردن لایه اکسید آهن به ضخامت یک سانتیمتر آن قدر ضعیف بود، بنابراین من به تکهای ضخیم از ضایعات فولادی متوسل شدم تا بدترین چیزها را از بین ببرم (آیا هنوز به نظر من یک دوره گردی است؟).
سپس با کمک کمی از یک برس سیمی و اراده زیاد، آن تابه را در یک بعدازظهر تازه به نظر میرسیدم.
همان ماهیتابه بخشی از وسایل ما در فضای باز است و زمانی که با ماشین کمپ می کنیم، به طور منظم مستقیماً روی آتش قرار می گیرد. همانطور که گفتم، تقریباً نابود نشدنی است.
و برخلاف هر ظروف دیگری، چدن با افزایش سن بهبود می یابد. با هر بار استفاده، سطح پخت و پز صاف تر می شود، و اجازه می دهد روغن به سطح نفوذ کند و به طور مداوم چاشنی (یا همانطور که برخی دوست دارند آن را پتینه می نامند) بهبود بخشد.
اما تابه های نچسب با روکش تفلون؟ اگر یک بار به طور تصادفی از کاردک فلزی استفاده کنید، آن چیز سطل زباله می شود.
با این حال، در واقع، آشپزی با نچسب خراشیده را متوقف کنید (به شماره 1 مراجعه کنید) حتی اگر نچسب شما خراشیده نشده باشد، هر ظروفی که نیاز به استفاده از ظروف پلاستیکی داشته باشد، مشکل ساز است.
پخت و پز با کفگیر پلاستیکی باعث ذوب شدن قطعات ریز پلاستیک در غذا می شود. اوه! در واقع، وقتی چدن دارید، دلیلی برای داشتن یک تابه نچسب (یا کفگیر پلاستیکی) وجود ندارد!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.