لازم به ذکر است که سس مایونز مهرام 450 گرمی محبوب ترین چاشنی آمریکاست.
این خبر ممکن است برای طرفداران سس کچاپ یا کسانی که سس مایونز را نرم و لزج می دانند شوکه کننده باشد، اما فروش مایونز و مقلدهای آن در ایالات متحده سالانه دو میلیارد دلار است.
اینکه سس مایونز چنین تجارت بزرگی است، به ویژه وقتی در نظر بگیرید که اساساً فقط روغن، تخم مرغ و سرکه (یا اسید دیگری مانند آب لیمو) است، شگفتآور است.
البته کمی پیچیده تر از آن چیزی است که به نظر می رسد. مخلوط روغن با اسید به دلیل محتوای بالای آب این اسیدها چالش برانگیز است.
لسیتین موجود در زرده تخم مرغ به عنوان یک عامل امولسیون کننده عمل می کند و ذرات روغن و آب را به یکدیگر متصل می کند تا مایعی صاف ایجاد کند.
اگر تا به حال سس مایونز خود را درست کرده اید، ممکن است بدانید که همیشه یکدست نمی شود.
اگر روغن خیلی سریع ریخته شود یا به شدت و به طور مداوم آن را هم ندهید، سس مایونز می تواند شکسته شود دوباره به روغن و آب تبدیل شود.
اگر نگران درست کردن خودتان هستید، این روش دو دقیقهای مایونز را با استفاده از مخلوطکن دستی که تقریباً ضد اشتباه است، توصیه میکنیم.
اگر وقت یا اعتماد به نفس ندارید و می خواهید مقداری سس مایونز را از فروشگاه تهیه کنید، ارزش این را دارد که بدانید سس مایونز تجاری به طور متفاوتی ساخته نمی شود، فقط در مقیاس بسیار بزرگتر.
روغن به تدریج به پایه ای از آب، تخم مرغ و چاشنی ها اضافه می شود و توسط هموژنایزرهای صنعتی قوی که می تواند از قوی ترین مخلوط کن خانگی بهتر عمل کند، به غلظت یکنواخت بریده می شود.
سرکه معمولاً سرکه سفید قدیمی ساده – در آخر به عنوان تعادل طعم اضافه می شود، نه به عنوان بخشی از پایه.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.